THE ART OF COMPRESSION

Compresoare Mattei

Mettei

Începând din Noiembrie 2015 Firma noastră a devenit partener oficial al  ING. ENEA MATTEI S.P.A. din Italia.

Pentru mai mult de un secol, Ing. Enea Mattei S.p.A este un pionier în dezvoltarea compresoarelor cu paleți rotativi. În zilele noastre compania continuă să depună eforturi serioase pentru a îmbunătății tehnologia patentată a compresoarelor cu paleți rotativi în scopul de a oferi clienților cele mai bune produse disponibile.

Devotamentul nostru pentru dezvoltarea produsului - împreună cu angajamentul nostru față de calitate și servicii - este motivul pentru care compresoarele Mattei cu paleți rotativi înseamnă soluția supremă pentru multe aplicații comerciale, industrial și OEM.

Prima dată cumpărați ultimul Dvs. compresor!

În prezent pe plan mondial Mattei produce cea mai mare gamă de compresoare cu paleți rotativi cu o putere de la 1.5 până la 250 kW. Gama de produse a companiei include serii diferite de compresoare cu paleți rotativi:

  • Seria Air Center
  • Seria Blade
  • Seria Clasică
  • Seria High-Efficiency
  • Seria cu viteză variabilă
  • Seria pentru aplicații speciale

Pentru completarea gamei vaste de sisteme de aer comprimat, Mattei oferă servicii complete de proiectare pentru a dezvolta soluții personalizate de sisteme de aer comprimat cu capacitatea de a satisface nevoile clienților.

Soluții pentru toate cerințele aerului comprimat

Mattei produce, de asemenea, echipamente avansate de tratare a aerului, cum ar fi uscătoare, filtre, separatoare ulei-apă și drainere electronice de condens, cum ar fi MaestroXS, MaestroXB, Concerto și Quartetto.

Sediul Ing. Enea Mattei S.p.A. este situată în Vimodrone, în provincia Milano, cu fabrici în Vimodrone și Verdello-Zingonia. Compania este stabilită în mai mult de 40 de țări, inclusiv Statele Unite, Franța, Mare Britanie, Germania, Rusia, Spania și China.

 

www.matteigroup.com

Știri și articole

05/30/2017 - 15:14

Suntem mândri să Vă anunțăm inovația MATTEI cea mai recentă, Sistemul de aer fără ulei Mattei Absolut Zero (MAZ). Sistemul MAZ utilizează sisteme de filtrare de ultimă generație conectat la un compresor cu ulei Mattei, comprimând aer fără ulei care îndeplinește standardele ISO 8573-1: 2010 clasa 0 sau ISO 8573-1: 2010 clasa 1.


02/01/2017 - 09:25

Soluții complete de compresoare de frână în aplicații feroviare


01/31/2017 - 10:56

Pentru toate tipurile de supape


01/04/2017 - 16:46

Recondiționare Supape | Inele de etanșare pentru tije | Segmenți și Benzi portante | Semicuzineți și alte componente ...


11/22/2016 - 11:09

Recondiționare compresoare uzate cu garanție. Compresoare recondiționate cu garanție...
Pachete BuyBack...


Pages