THE ART OF COMPRESSION

Despre noi

Firma SC TUNGS-STAR SRL este o companie 100% privată, Românească, fiind fondată în anul 1994, având ca activitate principală tehnica iluminatului.

În 1996 Managementul firmei , răspunzând la solicitările pieței, a deschis firma GANZROMAIR, cu tema compresoarelor de aer industrial, această companie fiind ulterior vânduta către o companie multinațională.

La finalul anului 2015, preluând un know-how de 13 ani,  managementul decide ca activitatea firmei TUNGS-STAR să fie extinsă cu divizia de TEHNICA COMPRIMĂRII GAZELOR.

Paleta noastră de echipamente conține o gamă largă de compresoare  industriale, respectiv echipamente de tratare a aerului comprimat, astfel oferindu-vă posibilitatea de alegere a soluției dorite de dvs. Gama noastră de produse a fost astfel selectată încât să conțină mai mulți producători cu renume din Europa și America.

Până în acest moment, suntem reprezentant oficial al următoarelor companii:

Având în vedere cerințele pieței din România, și nu numai, suntem în permanentă căutare de parteneriate și de reprezentare și al altor firme de renume.

Cook Certificate

GANZAIR Authorization

MATTEI DEALER Authorization

MATTEI SERVICE CENTER Authorization

Articole şi noutăţi

ABC Compressors

Începând din octombrie 2019 compania noastră a devenit partenerul oficial al ABC COMPRESSORS. Arizaga, Bastarrica y Cía, S.A. din Spania.

De la fondarea sa în 1943, ABC a furnizat cele mai fiabile compresoare pentru diferite aplicații. Orientarea sa globală și angajamentul pentru creștere s-au arătat de la exporturile timpurii din anii '50 până la cea mai recentă expansiune geografică, livrând compresoare în peste 120 de țări.


ISO 9001:2015

Firma noastră este certificată pentru activitățile de inginerie, comercializare, instalare, punere în funcțiune și service echipamente tehnice industriale pentru că are implementat și menține un sistem de managementul calității conform condițiilor din standardul
SR EN ISO 9001:2015


Download

Consultați secțiunea Descărcări în care puteți găsi:

  • Broșuri Produse și servicii
  • Portofoliu, Certificate
  • Descrierea tehnologiilor