THE ART OF COMPRESSION

Filtre


Filtrele de înaltă calitate Mattei servesc funcții specifice pentru a îmbunătăți operațiile de purificare a aerului, cum ar fi filtrele anti-praf sau de îndepărtare a uleiului.

Filtrele noastre pot fi utilizate în compresoare cu debite de aer de la 0,5 la 185 m3 / min și presiuni de până la 16 bari. Acestea pot fi utilizate ca prefiltre pentru uscătoarele de adsorbție pentru instalațiile de acoperire, sculele pentru aer comprimat și comenzile pneumatice de precizie.

Cu filtrele Mattei este posibil să se producă aer comprimat fără impurități și, prin urmare, adecvat în aplicații în care nivelul purității aerului este esențial.

Ghid de selecţie

  • C4 GRADE - Filtru anti-praf: Filtru anti-praf pentru îndepărtarea particulelor solide până la 25 microni. Ideal ca pre-filtrarea inițială a unei instalații în care aerul comprimat este produs de compresoare fără un sistem eficient de filtrare și eliminare a uleiului. Temperatura maximă de funcționare este de 100°C. 
  • C3 GRADE - Pre-filtru: Prefiltrare capabilă să prindă particule solide mai mari de 5 microni și particule lichide de până la 5 mg/m3. Ideal pentru protecția inițială a unei instalații sau a unui uscător de refrigerare, pentru toate aplicațiile generale care implică dispozitive pneumatice, prefiltru pentru filtrele "C2" și postfiltre pentru uscătoarele adsorbante. Temperatura maximă de funcționare este de 100°C.
  • C2 GRADE - Filtru de îndepărtare a uleiului: Filtru coalescent capabil să prindă particule solide de până la 1 micron și particule lichide de până la 0,1 mg/m3. În mod special adecvat pentru eliminarea considerabilă a uleiului. Temperatura maximă de funcționare este de 100°C.
  • CLASA C1 - Filtru de îndepărtare a uleiului: Filtru coalescent capabil să prindă particule solide până la 0,1 microni și particule lichide de până la 0,01 mg/m3. Acest tip de filtru este necesar dacă este necesară o îndepărtare eficientă de 99,99% a uleiului, pentru a furniza tehnic aer comprimat fără ulei. Temperatura maximă de funcționare este de 100°C.
  • CC GRADE - Filtru de carbon activ: Acest filtru este utilizat pentru a elimina odoarele de vaporilor și uleiuri și în tratarea finală a aerului comprimat. Elementul de filtrare este format din cărbune activat, susținut extern de o plasă metalică. Prin exploatarea principiului de adsorbție, filtrul captează orice odor sau vapori derivaţi din faza de îndepărtare a uleiului. Acest filtru trebuie precedat de un filtru de gradul C1. Temperatura maximă de funcționare este de 60°C.

 

Descărcare broşură

Articole şi noutăţi

ABC Compressors

Începând din octombrie 2019 compania noastră a devenit partenerul oficial al ABC COMPRESSORS. Arizaga, Bastarrica y Cía, S.A. din Spania.

De la fondarea sa în 1943, ABC a furnizat cele mai fiabile compresoare pentru diferite aplicații. Orientarea sa globală și angajamentul pentru creștere s-au arătat de la exporturile timpurii din anii '50 până la cea mai recentă expansiune geografică, livrând compresoare în peste 120 de țări.


ISO 9001:2015

Firma noastră este certificată pentru activitățile de inginerie, comercializare, instalare, punere în funcțiune și service echipamente tehnice industriale pentru că are implementat și menține un sistem de managementul calității conform condițiilor din standardul
SR EN ISO 9001:2015


Download

Consultați secțiunea Descărcări în care puteți găsi:

  • Broșuri Produse și servicii
  • Portofoliu, Certificate
  • Descrierea tehnologiilor