THE ART OF COMPRESSION

Piese de schimb

         Paleta noastră de echipamente conține o gamă largă de compresoare industriale, respectiv echipamente de tratare a aerului comprimat, astfel oferindu-vă posibilitatea de alegere a soluției dorite de Dvs. Gama noastră de produse a fost astfel selectată încât să conțină mai mulți producători cu renume din Europa și America.

compresor

Vă stăm la dispoziție cu piese de schimb pentru comresoare:

Mattei   GanzAir Atelier Francois  Ingersoll Rand

Gardner Denver Bottarini Fiac   Ceccato     Mehrer    Alup     Almig

 Sauer & Sohn Atlas Copco   Fini  CompAir    

Piese de schimb originale Mattei

Piesele de schimb originale Mattei sunt supuse celor mai riguroase procedee de gestionare a calității și de testare a performanțelor pentru a asigura fiabilitatea și performanțele optime. Aceste piese de schimb au fost special concepute pentru compresoarele de aer cu paleți rotativ Mattei și sunt unice atât în funcție, cât și în calitate. Piesele de schimb de la alte mărci comerciale nu pot garanta aceleași standarde de calitate și pot cauza deteriorarea compresorului.

Piese de schimb originale Gardner Denver Bottarini

Piesele de schimb originale Gardner Denver Bottarini înseamnă calitate, siguranță, experiență și garantează o durată lungă de viață în cazul în care intervalele de întreținere sunt respectate. De asemenea, oferim kituri de piese de schimb modulare. Oferim o serie de servicii pentru a ne asigura că mașinile clienților noștri sunt bine întreținute pentru a asigura performanțe maxime. Oferim programe de întreținere preventivă și planificată, părți originale și servicii la fața locului.

Oferta de supape Cook

Cook Compression este un inovator în proiectarea, fabricarea și în domeniul aplicaţiilor supapelor pentru compresoare cu piston. De la supape cu placă metalică prelucrate cu precizie până la cele mai recente modele de înaltă performanță cu elemente interne nemetalice, oferim soluții pentru orice compresor cu piston în orice tip de aplicaţie.

Piese de schimb pentru compresoare de gaz

  • Piese de schimb originale pentru compresoare
  • Kit-uri de reparație, consumabile  

Etanșări tijă și piston

  • Segmenți și benzi portante din diferite materiale
  • Inele de etanșare gaz și ulei
  • Presetupe de gaz și ulei, presetupe intermediare

Cămăși cilindri, pistoane și tije

  • Gamă largă de pistoane dintr-o bucată și segmentate din diferite materiale

 

Piese compatibile Timpuri Noi 3EC2

Consumabile și piese de schimb compatibile pentru compresoarele de frână Timpuri Noi 3EC2, 3EC2M, 2A320.

Supape concentrice, pistoane, segmenți, cilindri, etc ...

Articole şi noutăţi

ABC Compressors

Începând din octombrie 2019 compania noastră a devenit partenerul oficial al ABC COMPRESSORS. Arizaga, Bastarrica y Cía, S.A. din Spania.

De la fondarea sa în 1943, ABC a furnizat cele mai fiabile compresoare pentru diferite aplicații. Orientarea sa globală și angajamentul pentru creștere s-au arătat de la exporturile timpurii din anii '50 până la cea mai recentă expansiune geografică, livrând compresoare în peste 120 de țări.


ISO 9001:2015

Firma noastră este certificată pentru activitățile de inginerie, comercializare, instalare, punere în funcțiune și service echipamente tehnice industriale pentru că are implementat și menține un sistem de managementul calității conform condițiilor din standardul
SR EN ISO 9001:2015


Download

Consultați secțiunea Descărcări în care puteți găsi:

  • Broșuri Produse și servicii
  • Portofoliu, Certificate
  • Descrierea tehnologiilor