THE ART OF COMPRESSION

Tratarea aerului

Aerul comprimat industrial de calitate trebuie să fie uscată. Utilizarea uscătoarelor Mattei elimină condensul din compresoare, împiedicând astfel deteriorarea sistemului de distribuție a aerului comprimat. Prezența apei într-un sistem poate provoca scurgeri în țevi și poate crește riscul de deteriorare a mașinilor și dispozitivelor pneumatice. De asemenea, unele aplicații necesită aer uscat pentru a asigura o calitate mai bună a produselor finite.

Linia completă de soluții avansate de uscare, inclusiv atât uscătoarele de adsorbție, cât și cele de refrigerare, poate fi utilizată pentru a elimina condensul din compresoare, prevenind astfel deteriorarea sistemelor de distribuție a aerului comprimat.

Uscătoare prin refrigerare MATTEI

Seriile MD (expansiune directă) și EMD (masă termică) se bazează pe principiul condensării prin răcire a aerului comprimat. Uscătoarele sunt disponibile atât în versiunea stand-alone, cât și integrate în compresor.

Uscătoare prin adsorbţie MATTEI

Uscătoarele prin adsorbție (desicant) au un design compact şi pot fi instalate în locațiile cele mai critice ale instalației. Aceste uscătoare sunt fără încălzire, dar încă produc puncte de rouă superioare prin utilizarea de material deshidratant pentru atragerea și adsorbția moleculelor de apă.

Filtre

 

Instalarea filtrelor din seria FM garantează un aer comprimat mai curat. Funcția lor este de a separa impuritățile de aer, printr-un proces de mai multe etape.

 

 

Articole şi noutăţi

ABC Compressors

Începând din octombrie 2019 compania noastră a devenit partenerul oficial al ABC COMPRESSORS. Arizaga, Bastarrica y Cía, S.A. din Spania.

De la fondarea sa în 1943, ABC a furnizat cele mai fiabile compresoare pentru diferite aplicații. Orientarea sa globală și angajamentul pentru creștere s-au arătat de la exporturile timpurii din anii '50 până la cea mai recentă expansiune geografică, livrând compresoare în peste 120 de țări.


ISO 9001:2015

Firma noastră este certificată pentru activitățile de inginerie, comercializare, instalare, punere în funcțiune și service echipamente tehnice industriale pentru că are implementat și menține un sistem de managementul calității conform condițiilor din standardul
SR EN ISO 9001:2015


Download

Consultați secțiunea Descărcări în care puteți găsi:

  • Broșuri Produse și servicii
  • Portofoliu, Certificate
  • Descrierea tehnologiilor